Malutka 478 Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Zabawa polega na tym iż trzeba stworzyć dość ciekawą a jednocześnie wesołą opowieść o Feel The Beat. Osoba, która chcę brać udział w opowieści musi dokończyć wątek osoby poprzedniej. Myślę że nie jest to dość skomplikowane Ja rozpoczynam : Pewnego pięknego dnia w Radiu FTB... Quote Link to post Share on other sites
RadiowyChochlik 0 Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 (edited) W dniu 5.02.2018 o 20:57, Malutka napisał: Pewnego pięknego dnia w Radiu FTB... Na kanale Polskie Przeboje Zapaliła się kontrolka w amplitunerze DTS 5.1, po kilku chwilach wszystko runęło w ''dół'' ... Edited February 12, 2018 by RadiowyChochlik Quote Link to post Share on other sites
DJ_SviW 11 Posted January 17 Share Posted January 17 W dniu 12.02.2018 o 22:34, RadiowyChochlik napisał: W dniu 5.02.2018 o 20:57, Malutka napisał: Pewnego pięknego dnia w Radiu FTB... Na kanale Polskie Przeboje Zapaliła się kontrolka w amplitunerze DTS 5.1, po kilku chwilach wszystko runęło w ''dół'' ... Lecz, opiekun kanału szybko zareagował i przełączył szybko w tryb stereo i wszystko ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts