Arcadio 4 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Dobry wieczór! Kłaniam się Wam niziutko jako nowy prezenter kanału "Club". Proces rekrutacyjny przeszedłem już jakiś czas temu, ale dość niecodzienna kontuzja uniemożliwiła mi natychmiastowe rozpoczęcie swojej muzycznej działalności tutaj. O mnie: Jestem Arek (25l.), mieszkaniec słonecznego Płocka w województwie mazowieckim. Swoją przygodę w radiami internetowymi rozpocząłem dość dawno temu, bo w 2010 roku. Mam za sobą granie w takich stacjach jak RP i PS, a także gościnne sety w zagranicznych radiach. Nie będę ukrywał, że zajmuję się także produkcją, a na swoim koncie mam kilka singli z gatunku Trance i Progressive House i właśnie takich brzmień możecie się spodziewać podczas moich audycji. Prywatnie jestem cynicznym introwertykiem, ale jak trzeba, to i duszą towarzystwa stać się potrafię. Prócz muzyki interesuję się piłką nozna, filozofią antyku, teoriami spiskowymi i zjawiskami paranormalnymi. No i trochę też alkoholem, aczkolwiek piję tylko dwa razy w roku: jak pada deszcz i jak nie pada deszcz Dodatkowo gorąco zapraszam do współpracy - jeśli jako tako umiesz śpiewać i nagrywasz coś w domowym zaciszu, to ta oferta jest kierowana do Ciebie! Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia na antenie ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ namiary na mnie: www.facebook.com/arcadio.official Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts